Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2017 05:44 - ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА БОРИСОВ СРЕЩУ НАРОД И ДЪРЖАВА. ЗАРАДИ КОИТО ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1721 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 21.02.2017 07:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Борисов отчаянНа първата пресконференция след разгромната загуба на Цецка Цачева, Бойко Борисов въртеше изумено глава в искрено недоумение защо хората са против него.

„Направихме магистрали, метрото в София, санирахме училища и детски градини. Какво още трябваше да направим“, скимтеше отчаяно Борисов.

Ние от Skandalno.net, които в продължение на цели 9 години бяхме в опозиция и върли критици на диктатурата на ГЕРБ, ще обясним не само какво ТРЯБВАШЕ да направи, но и ЗАЩО не го направи и какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ извърши, докато беше премиер!

Най-напред трябваше да работи за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а не в полза на Вашингтон и Брюксел, чийто кяр по-често влизаше в противоречие с българския национален интерес.

Задавате ли си въпроса ЗАЩО и в първото и във второто си правителство Бодигарда назначаваше за министри абсолютно некомпетентни хора? Социологът Румяна Бъчварова Бойко направи МВР-министър, адвокатът Божидар Лукарски – икономически министър, земеделецът Николай Ненчев – военен министър, адвокатът с отнети, заради далавери, права Христо Иванов – Правосъден министър…

Отговорът на този въпрос е еднозначен и категоричен: Бойко Борисов назначаваше калинки, защото самият той беше спуснат за Премиер на България с парашута на ЦРУ. Всевластното американско бюро за разузнаване го назначи за Премиер тук с единствената задача и поръчка – ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова му трябваха не мислещи хора, а ПОСЛУШНИ НЕКАДЪРНИЦИ, готови да изпълнят всяка заповед на банкянското „величие“.

И назначеният от ЦРУ за Самодържец, започна да унищожава България, буквално още с първите си прояви като премиер.

Всички помним одиозната му фигура, изправена насред голото поле край Белене, да се опива от думите си, че в този „гьол“ Белене, били потънали милиарди. Всички помним безкрайните му, садистични увъртания около „Южен поток“ и униженията, на които той подложи руската държава.

Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. А Бойко караше по спуснатия му план! Затова и хиляди назначени псевдо-експерти с безумен плам се хвърлиха да обясняват колко лоши са руските енергийни проекти и колко много милиарди ще похарчим за едното нищо.

Само че и най-големият лаик знае, че за да се развива една икономика са нужни евтини


ток, газ и бензин, тоест евтина енергия, която да тласне промишлеността и селското стопанство напред.

И точно това ни предлагаше Русия. Предлагаше ни голям енергиен „шлем“. Тоест, няколко големи енергийни проекта, които не само щяха да развият нашата икономика, но и директно ни правеха енергиен център на Балканите. Но банкянският „мислител“ пресичаше всяка възможност за такова развитие на нещата.

По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Тотално прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба.

Това беше ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси.

ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство. Защото Третата Българска държава възкръсва от пепелищата и се създава единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни!

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ бе, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето и дори приеха закони, според които ние трябваше да интегрираме ислямистите и джихадистите в нашата държава. Докато ни претопят съвсем.

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ бе, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство, а правеше всичко възможно да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде! Това му повтаряха и специалистите и обикновените хора, но нямаше кой да ги чуе. Впрочем САЩ, ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави. Като по този начин заробват финансово населението им, без да им създават икономика.

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо българския народ, бе подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП. Тези търговски споразумения предвиждат безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които те съдържат. Предвиждат държавата ни да е подчинена на големите транснационални компании. Които именно ще ни пишат законите, а не българското народно събрание. Какво е това, ако не огромно престъпление срещу суверенитета на държавата и живота на българските граждани?

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Бойко Борисов бе вземането на 26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии?!

Именно за тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията вчера, докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо.

Но изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници.

За такива престъпления срещу Българския народ, ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Скандално.нет не претендира за изчерпателност на списъка с престъпленията на Борисов, описани в този материал. Какви още ги насътвори Пожарникаря, четете в следващи наши статии. Skandalno.net loading... - See more at: http://www.pan.bg/view_article-49-360324-ShESTTE-PRESTYPLENIYA-NA-BORISOV-SREShtU-NARODA-I-DYRZhAVATA-ZARADI-KOITO-TRYABV.html#sthash.cLgoxmo3.dpuf

ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси. Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба.

ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство.  Третата Българска държава възкръсва от пепелищата единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни!

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ е, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето  прие закони,  да интегрираме джихадистите в нашата държава.

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
е, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство. Направи  всичко  да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде!  САЩ, ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави-  заробват финансово населението им, без да  създават икономика.

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ  е подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП-  за  безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които  съдържат. Държавата ни да е подчинена на големите транснационални компании. Които ще ни пишат законите, а не българското народно събрание.

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Б. Борисов е вземане   на 26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии  с по 2-3  лева?!

Тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията  докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо.

  Изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници.

За такива престъпления срещу България ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Скандално.нет не претендира за изчерпателност на списъка с престъпленията на Борисов, описани в този материал. Какви още ги насътвори Пожарникаря, четете в следващи наши статии. Skandalno.net

  
image


image

ГЕРБ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ:
истината за изчезналите безследно бедни българи лъсна! Най-после Интерпол, съвместно с родните служби, съобщиха, че българска клиника участва в канал за трансплантация на органи със седалище в Израел. Както обикновено при “съвместни” операции за залавянето на пратки наркотици в случая родните служби играят ролята на ратаи. Лошото е, че тези “ратаи” сами по себе си по правило не могат да се доберат /или не им позволяват/ до по-гигантската далавера и до по – голямата мафия – търговията с човешки органи.

Пред “ШОУ” преди време бившият шеф на службата за борба с организираната престъпност в Благоевград майор Мирослав Писов, преминал в служба към спец организация, в прав текст заяви, че мистериозното масово изчезване на младежи от Добрич и региона не е случайно. Става въпрос за отвличания на млади хора с цел

убийство, изкормване, разфасоване и извличане на органи за донорство 

на богати клиенти в България или чужбина. Образуваното дело по случая обаче приключва без резултат.
Естествено първият човек, до който наш репортер се допита възможно ли е това, беше шефът на неправителствената организация за защита правата на пациентите – д-р Стойчо Кацаров. Той разви теорията си, че това няма как да стане в държавните и частните клиники, защото за експлантация и трансплантация на
живи донори били необходими куп процедури, два паралелни екипа и прочее, и прочее. „Единственото, което мога да допусна, е, че може да има криминални центрове за целта, където да се извършват криминални трансплантации”.


Печалбата от трафик на хора с цел отнемане на органи е $ 1,5 млрд. годишно


 (18+) Трафикът на органи в Украйна процъфтява – медиите мълчат (филм – журналистическо разследване)

Борисов отчаянНа първата пресконференция след разгромната загуба на Цецка Цачева, Бойко Борисов въртеше изумено глава в искрено недоумение защо хората са против него.

„Направихме магистрали, метрото в София, санирахме училища и детски градини. Какво още трябваше да направим“, скимтеше отчаяно Борисов.

Ние от Skandalno.net, които в продължение на цели 9 години бяхме в опозиция и върли критици на диктатурата на ГЕРБ, ще обясним не само какво ТРЯБВАШЕ да направи, но и ЗАЩО не го направи и какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ извърши, докато беше премиер!

Най-напред трябваше да работи за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а не в полза на Вашингтон и Брюксел, чийто кяр по-често влизаше в противоречие с българския национален интерес.

Задавате ли си въпроса ЗАЩО и в първото и във второто си правителство Бодигарда назначаваше за министри абсолютно некомпетентни хора? Социологът Румяна Бъчварова Бойко направи МВР-министър, адвокатът Божидар Лукарски – икономически министър, земеделецът Николай Ненчев – военен министър, адвокатът с отнети, заради далавери, права Христо Иванов – Правосъден министър…

Отговорът на този въпрос е еднозначен и категоричен: Бойко Борисов назначаваше калинки, защото самият той беше спуснат за Премиер на България с парашута на ЦРУ. Всевластното американско бюро за разузнаване го назначи за Премиер тук с единствената задача и поръчка – ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова му трябваха не мислещи хора, а ПОСЛУШНИ НЕКАДЪРНИЦИ, готови да изпълнят всяка заповед на банкянското „величие“.

И назначеният от ЦРУ за Самодържец, започна да унищожава България, буквално още с първите си прояви като премиер.

Всички помним одиозната му фигура, изправена насред голото поле край Белене, да се опива от думите си, че в този „гьол“ Белене, били потънали милиарди. Всички помним безкрайните му, садистични увъртания около „Южен поток“ и униженията, на които той подложи руската държава.

Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. А Бойко караше по спуснатия му план! Затова и хиляди назначени псевдо-експерти с безумен плам се хвърлиха да обясняват колко лоши са руските енергийни проекти и колко много милиарди ще похарчим за едното нищо.

Само че и най-големият лаик знае, че за да се развива една икономика са нужни евтини


ток, газ и бензин, тоест евтина енергия, която да тласне промишлеността и селското стопанство напред.

И точно това ни предлагаше Русия. Предлагаше ни голям енергиен „шлем“. Тоест, няколко големи енергийни проекта, които не само щяха да развият нашата икономика, но и директно ни правеха енергиен център на Балканите. Но банкянският „мислител“ пресичаше всяка възможност за такова развитие на нещата.

По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Тотално прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба.

Това беше ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси.

ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство. Защото Третата Българска държава възкръсва от пепелищата и се създава единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни!

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ бе, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето и дори приеха закони, според които ние трябваше да интегрираме ислямистите и джихадистите в нашата държава. Докато ни претопят съвсем.

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ бе, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство, а правеше всичко възможно да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде! Това му повтаряха и специалистите и обикновените хора, но нямаше кой да ги чуе. Впрочем САЩ, ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави. Като по този начин заробват финансово населението им, без да им създават икономика.

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо българския народ, бе подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП. Тези търговски споразумения предвиждат безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които те съдържат. Предвиждат държавата ни да е подчинена на големите транснационални компании. Които именно ще ни пишат законите, а не българското народно събрание. Какво е това, ако не огромно престъпление срещу суверенитета на държавата и живота на българските граждани?

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Бойко Борисов бе вземането на 26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии?!

Именно за тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията вчера, докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо.

Но изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници.

За такива престъпления срещу Българския народ, ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Скандално.нет не претендира за изчерпателност на списъка с престъпленията на Борисов, описани в този материал. Какви още ги насътвори Пожарникаря, четете в следващи наши статии. Skandalno.net loading... - See more at: http://www.pan.bg/view_article-49-360324-ShESTTE-PRESTYPLENIYA-NA-BORISOV-SREShtU-NARODA-I-DYRZhAVATA-ZARADI-KOITO-TRYABV.html#sthash.cLgoxmo3.dpuf








Гласувай:
12



1. krumov - Акция
21.02.2017 08:58
Че е престъпник, престъпник е. Но не са това престъпленията му. Тук е погледнато от рубладжийска гледна точка, което значи необективно.
цитирай
2. zaw12929 - Ако ти харесва да ме мислиш за рублажия- нека е така
21.02.2017 13:00
krumov написа:
Че е престъпник, престъпник е. Но не са това престъпленията му. Тук е погледнато от рубладжийска гледна точка, което значи необективно.


ТИ СИ НАПИШИ НЕ РУБЛАЖИЙСКИТЕ ПОСТЪПКИ НА ББ , ГЛАСУВАЙ ЗА НЕГО! УСПЕХ. НИКОГО НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ ДА МИ ВЯРВА, ДА МИ ЧЕТЕ И ДА СПОРИ, БЕЗ ДА КАЗВА ДРУГО, ОСВЕН ОБИДИ... ОМРАЗА, КОЯТО НЕ СПОДЕЛЯМ
цитирай
3. mt46 - http://epicenter.bg/article/Borisov-i-Nenchev-odobrili-prisastvieto-na-poveche-NATO-v-Cherno-more/120959/2/0
21.02.2017 18:02
В мандата на правителството на Бойко Борисов са постигнати договореностите за увеличаване на присъствието на НАТО в черноморския регион.

Това става ясно от съобщение на Министерството на отбраната във връзка изразените от представители на ГЕРБ и бившия военен министър Николай Ненчев притеснения за нагнетяване на напрежение в региона с позволението на служебното правителство на Огнян Герджиков.



В неделя бившият зам.-председател на комисията по отбрана Валентин Радев и бившият министър на отбраната Николай Ненчев зададоха въпроси във връзка с участието на служебния министър на отбраната Стефан Янев на срещата на министрите на отбраната в НАТО.



Тогава беше взето решение за увеличаване на присъствието на НАТО в района на Черно море, а Радев попита създава ли се черноморски фронт срещу Русия. Опасенията на ГЕРБ и експремиера Бойко Борисов са, че повече въоръжени сили в акваторията на Черно море ще провокира напрежение.



В отговор от Министерството на отбраната припомнят, че подобни договорености са приети на Срещата на върха на НАТО във Варшава през юли 2016 г., в която участвали Николай Ненчев, бившият външен министър Даниел Митов и президентът Росен Плевнелиев.



На 24 юни 2016 г. правителството на премиера Бойко Борисов приема рамкови позиции, като основа за мандат на националната делегация, водена от президента на Република България Росен Плевнелиев на Срещата на върха на НАТО във Варшава (8-9 юли 2016 г.). Рамковите позиции предвиждат да се подкрепят мерките на НАТО, насочени към увеличаване на сигурността в Черноморския регион чрез разработването на опции и препоръки за адаптирано предно присъствие.



Основната цел на това присъствие е повишаване на оперативната съвместимост и взаимодействие на силите на Алианса чрез разработване на по-интензивен график за учения, включващи сухопътен, военновъздушен и военноморски компоненти, съобщават от военното министерство.



От МО припомнят, че на срещата на върха е изразена подкрепа за адаптираното предно присъствие на НАТО и засиленото провеждане на учения в черноморския регион с цел възпиране и предотвратяване на конфликти. Действията на НАТО в региона се разглеждат като изцяло дефанзивни, пропорционални и осъществявани при пълна прозрачност и в съответствие с целите на предното присъствие.



В съобщението се посочва още, че на срещата на министрите на отбраната на 15-16 февруари 2017 г. в Брюксел е решено да бъде продължен процесът на увеличаване на планираните тренировки, ситуационната осведоменост и оперативната съвместимост в района на черноморския регион.

От МО отчитат, че през 2016 г. в региона са проведени общо 22 международни учения с участието на сухопътен, военновъздушен и военноморски компоненти.



Служебното правителство на проф. Огнян Герджиков продължава да развива принципите на отбранителната политика на Република България като надежден и предсказуем съюзник на НАТО и в духа на приетите договорености от Срещата на върха на НАТО във Варшава през юли 2016 г. за увеличаване на сигурността в черноморския регион, се казва още в съобщението.



От военното ведомство препоръчват по темата за това кой и кога е давал мандат за приемане на мерки за засилено предно присъствие в района да се потърси информация в архивите на сайта на МО за 2016 г.



Епицентър.бг припомня, че на пресконференция преди два дни Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че министрите на отбраната на страните от Алианса за взели решение на среща в Брюксел да увеличат присъствието на НАТО в Черно море, за да противодействат на засиленото военно присъствие на Русия в региона

Според Столтенберг решението е взето единодушно, в това число и от българският служебен министър на отбраната Стефан Янев. „Ние стигнахме до съгласие за увеличено военноморско присъствие на НАТО в Черно море за засилени тренировки, упражнения и ситуационни подготовки“, заявява Столтенберг на пресконференция.



Русия осъди рязко решението. „Това е поредна стъпка към увеличаване на напрежението в региони, пряко засягащи руските интереси“, заяви руският посланик в НАТО Александър Грушко. „Разбира се, че всички необходими мерки ще бъдат предприети, за да се осигури руската сигурност и интереси в региона“, допълни той.

В отговор на това лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов изрази притеснението си от военното присъствие в Черноморието. След среща с ръководството на КНСБ вчера той обяви, че е забавил това нещо с 9 месеца. „Да не тревожим хората за засилено военно присъствие в Черно море, призова Бойко Борисов. Той изтъкна, че всичко това става под някаква сурдинка.

Борисов трудно отстоял решението да няма военно присъствие в региона. Вече сме цел, участници сме във всичко това, притеснен бе лидерът на ГЕРБ. Моята мечта беше за лодки, платноходки и тръба по Черно море. Каква тръба като долу плуват подводници, изтъкна Борисов. Кое се промени, че Еърполисинг стана добре, недоумява още Бойко Борисов. Той очаква да бъде успокоен от военния министър и от президента за военното присъствие в Черно море.



"Успокоението" дойде от днешното съобщение на МО, което връща топката в колената на Борисов.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14209646
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031