Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2007 22:59 - Отворено писмо до Валери Симеонов от ВМРО- Бургас
Автор: thetruth Категория: Политика   
Прочетен: 1854 Коментари: 0 Гласове:
0



Открито писмо до Валери Симеонов

от Георги Дракалиев

Във връзка с изявленията на г-н Симеонов по Дарик радио, телевизия СКАТ и ТВ МИКС.


Другарю Симеонов,

Доскоро бяхте просто собственик на „голяма, модерна, национална телевизия”, както обичате да си я представяте. Замечтахте се обаче и за кметския стол, след което решихте по време на предизборната си кампания да разпространявате лъжите си и чрез други медии. Този похват някак много силно напомня на пропагандната машина на Гьобелс. Понеже очевидно не сте подготвен, когато въпросите не задават вашите псевдожурналисти, а независими такива, вие се изгубвате в словата си. Така направихте грешката да наречете ВМРО „някаква си партийка” и да се изгаврите с националните герои от Илинденско-Преображенското въстание и войните за национално обединение, в които е участвала нашата 114-годишна организация. В същото време, др. Симеонов, Вие възприемате себе си и партията, която пропагандирате, като патриоти. Грешка! Тази грешка започнаха да осъзнават и тези вече под 6% ваши симпатизанти. Те видяха, че за скромните 2 години, всичко, на което бяха способни членовете на вашата „мощна” партия беше да демонстрират скандално поведение, побои, лъжи до припадък, да обиждат наред, дори и в Европарламента и да направят от педофили - депутати.

В нито една друга европейска държава нямаше да имате възможността да манипулирате общественото мнение чрез телевизията си, др. Симеонов. Напротив, тя щеше да излъчва най-успешно само чрез нелегални интернет сайтове.

Ето ви един безплатен съвет от мен:

Пропагандирайте си в СКАТ. Аудиторията на другите медии няма да обърне внимание на лъжите ви относно какъв наем плаща ВМРО за клуба си, чия собственост е той и какви имоти съм придобил лично аз от Общината.

Истината е добре известна на вас и вашите псевдожурналисти, което единствено означава, че вие съвсем умишлено хулите по адрес на ВМРО и петните моето име, заради личните си партийни интереси. Готов съм да представя всички документи, които ще докажат вашите лъжи и дори бих участвал в дебат на тема патриотизъм във вашата телевизия, колкото и деморализиращо да е това за мен.

Но изкарайте партия ВМРО от предизборните си речи! Нямаме нужда точно вие да ни правите реклама!

Успокойте темпото! След 28-ми вече няма да сте кандидат-кмет. Бургазлии са достатъчно интелигентни, за да не Ви изберат за такъв, др. Симеонов.

С неуважение:

Георги Дракалиев

Председател на ВМРО - Бургас




Тагове:   писмо,   Отворено,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thetruth
Категория: Политика
Прочетен: 2462925
Постинги: 85
Коментари: 1221
Гласове: 1401
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031